01 Qershor 2019 / Shkodër / Konferenca “Takimi i Pranverës së Endokrinologjisë 2019”

Titulli i aktivitetit: “Takimi i Pranverës së Endokrinologjisë 2019”

Data e zhvillimit: 01 Qershor 2019, ora 09.30

Vendi i organizimit: Hotel Rozafa Shkodër

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekësisë

Kontakte: ilir.alimehmeti@umed.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve:  endokrinologe, mjekë familjeje, mjekë të përgjithshëm dhe të specialiteteve të ndryshme, farmacistë dhe infermierë

Kreditet : në proces akreditimi për 6 kredite