25 Maj 2019 / Tiranë / Aktiviteti “Njohja, vlerësimi, Diagnoza dhe rrugët e mjekimit të Insuficiencës Kardiake”

Titulli i aktivitetit: “Njohja, vlerësimi, Diagnoza dhe rrugët e mjekimit të Insuficiencës Kardiake

Data e zhvillimit: 25 Maj 2019, ora 10.30

Vendi i organizimit: MAK Hotel Tirana

Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekësisë në bashkëpunim me Shërbimin e Kardiologjisë dhe atë të Mjekësisë Interne e HTA

Kontakte: albana.doko@umed.edu.al

Kategoria e pjesëmarrësve:  Mjekë familjeje, mjekë të përgjithshëm, kardiologë, GP, nekrologë, internistë, endokrinologe

Kreditet : 3 kredite