28 Prill 2018 / Tiranë / Trajnim “YOU – Dermatoscopy”

Titulli i aktivitetit 28 Prill 2018 / Tiranë / Trajnim “YOU – Dermatoscopy

Data e zhvillimit: 28 Prill 2018, ora 09.30

Vendi i organizimit: auditori “William John”, pranë Pediatrisë

Organizatori/ofruesi: Shërbimi i Dermatologjisë – Venerologjisë, Departamenti i Sëmundjeve Infektive dhe Dermatologjike

Kontakte: monikafida@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve:  Mjek të specialitetit të dermatologjisë

Kreditet : 5 (pesë)