Please select your page

Open Day

Dita e Orientimit dhe Hapjes së Vitit të Ri Akademik në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë

“OPEN DAY”

 

Çdo vit të ri akademik, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë organizon Ditën e Orientimit dhe të Hapjes së Vitit të Ri Akademik “OPEN DAY”. Kjo ceremoni është menduar si një mundësi e mirë për të njohur brezin e ri të studentëve që regjistrohen për herë të parë me Universitetin e Mjekësisë, Tiranë.

Në këtë ceremoni marrin pjesë Rektorja e Universitetit, Zëvendës Rektorët, Pedagogë të ndryshëm dhe përfaqësues të Fakulteteve, përfaqësues të Këshillit Studentor dhe përfaqësues të Rektoratit, të cilët merrem drejtpërdrejtë me kurrikulat dhe menaxhimin akademik të Universitetit. 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×