BURSA STUDIMI PËR SHKOLLE VERORE PËR STUDENTËT DHE AKADEMIKË TE RINJ NGA EUROPA QENDRORE, LINDORE DHE JUGLINDORE

BURSA STUDIMI PËR SHKOLLE VERORE PËR STUDENTËT DHE AKADEMIKË TE RINJ NGA EUROPA QENDRORE, LINDORE DHE JUGLINDORE

Studentët dhe akademikët e rinj nga Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Kroacia, Kosova, Maqedonia (FYROM), Mali i Zi, Serbia, Sllovenia dhe Ukraina qe zotërojnë gjuhen gjermane (të paktën nivelin B1) kanë të drejtë të aplikojnë për bursat e shkollave verore për gjuhën gjermane në Bavari.

Bursat përfshijnë tarifën e kursit, akomodimin dhe ushqimin në një universitet bavarez.

Studentët  që duan të aplikojnë duhet të kenë përfunduar dy semestrat e vitit akademik pranë Institucionit të Arsimit të Lartë, në të cilin studiojnë dhe të paraqesin një listë notash.

Aplikantët duhet të dërgojnë dokumentet e tyre me e-mail në BAYHOST (Qendra akademike e Bavarisë për Evropën qendrore, lindore dhe juglindore.).

 

Afati i aplikimit – 26 Mars 2018.

Për informacion  më të detajuar mbi aplikimin klikoni link-un e mëposhtëm:

http://www.bayhost.de/

ose  profilin zyrtar  në FaceBook

https://www.facebook.com/Bayhost-555365254630705/