Aktivitetet

20 Korrik 2019 / Tiranë / Workshop “Depistimi i hershëm i dëgjimit dhe shërbimet rehabilituese”

Titulli i aktivitetit: Workshop “Depistimi i hershëm i dëgjimit dhe shërbimet rehabilituese” Data e zhvillimit: 20 Korrik 2019, ora 09.30 Vendi i organizimit: Salla William A. Johnson, Fakulteti i Mjekësisë Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekësisë  Kontakte: b_qirjazi@yahoo.co.uk Kategoria e pjesëmarrësve:  Mjekë pediatër, mami Kreditet : në proces akreditmi për 5 kredite

DETAIL

4-5 Korrik 2019 / Korçë / Konferenca Kombëtare “Kujdesi Paliativ”

Titulli i aktivitetit: Konferenca Kombëtare “Kujdesi Paliativ” Data e zhvillimit: 4 Korrik 2019 (mbërritja në Korçë, pasdite) , 5 Korrik 2019, ora 09.30 Vendi i organizimit: Hotel Grand, Korçë Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike  Kontakte: manikaface@yahoo.com Kategoria e pjesëmarrësve:  Mjekë të specialiteteve të ndryshme, infermierë, farmacistë, menaxher/drejtorë, etj. Kreditet : 5 kredite

DETAIL

28 Qershor 2019 / Tiranë / Konferenca “360 gradë rreth Karcinomës së Tiroides”

Titulli i aktivitetit: “360 gradë rreth Karcinomës së Tiroides“ Data e zhvillimit: 28 Qershor 2019, ora 08.45 Vendi i organizimit: Salla William A. Johnson, e Fakultetit të Mjekësisë Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekësisë  Kontakte: leartberdica@ymail.com Kategoria e pjesëmarrësve:  Mjekë endokrinolog, anatom-patolog, kirurg, ORL, imazheristë, mjekë laboratori, mjekë familje, mjekë të tjerë specialistë ose të përgjithshëm, infermierë, farmacistë, etj Kreditet : në proces […]

DETAIL

14 Qershor 2019 / Tiranë / Aktiviteti “Përditësim në Endokrinologjinë Pediatrike”

Titulli i aktivitetit: “Përditësim në Endokrinologjinë Pediatrike“ Data e zhvillimit: 14 Qershor 2019, ora 11.45 Vendi i organizimit: Salla William A. Johnson, e Fakultetit të Mjekësisë Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekësisë  Kontakte: bariolakalari@hotmail.com Kategoria e pjesëmarrësve:  Mjekë familjeje, mjekë të pergjithshëm, pediatër, endokrinologe, infermierë, farmacistë, etj Kreditet : 2 kredite

DETAIL
Page 1 of 612345...Last »