Aktivitete në proces akreditimi

20 Korrik 2019 / Tiranë / Workshop “Depistimi i hershëm i dëgjimit dhe shërbimet rehabilituese”

Titulli i aktivitetit: Workshop “Depistimi i hershëm i dëgjimit dhe shërbimet rehabilituese” Data e zhvillimit: 20 Korrik 2019, ora 09.30 Vendi i organizimit: Salla William A. Johnson, Fakulteti i Mjekësisë Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekësisë  Kontakte: b_qirjazi@yahoo.co.uk Kategoria e pjesëmarrësve:  Mjekë pediatër, mami Kreditet : në proces akreditmi për 5 kredite

DETAIL

28 Qershor 2019 / Tiranë / Konferenca “360 gradë rreth Karcinomës së Tiroides”

Titulli i aktivitetit: “360 gradë rreth Karcinomës së Tiroides“ Data e zhvillimit: 28 Qershor 2019, ora 08.45 Vendi i organizimit: Salla William A. Johnson, e Fakultetit të Mjekësisë Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekësisë  Kontakte: leartberdica@ymail.com Kategoria e pjesëmarrësve:  Mjekë endokrinolog, anatom-patolog, kirurg, ORL, imazheristë, mjekë laboratori, mjekë familje, mjekë të tjerë specialistë ose të përgjithshëm, infermierë, farmacistë, etj Kreditet : në proces […]

DETAIL

15 Qershor 2019 / Korçë / Aktiviteti “Njohja, vlerësimi, Diagnoza dhe rrugët e mjekimit të Insuficiencës Kardiake”

Titulli i aktivitetit: “Njohja, vlerësimi, Diagnoza dhe rrugët e mjekimit të Insuficiencës Kardiake“ Data e zhvillimit: 15 Qershor 2019, ora 11.00 Vendi i organizimit: Hotel “Grand” Korçë Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekësisë në bashkëpunim me Shërbimin e Kardiologjisë dhe atë të Mjekësisë Interne e HTA Kontakte: albana.doko@umed.edu.al Kategoria e pjesëmarrësve:  Mjekë familjeje, mjekë të përgjithshëm, kardiologë, GP, nekrologë, internistë, endokrinologe Kreditet : në proces akreditimi për 3 […]

DETAIL

01 Qershor 2019 / Shkodër / Konferenca “Takimi i Pranverës së Endokrinologjisë 2019”

Titulli i aktivitetit: “Takimi i Pranverës së Endokrinologjisë 2019” Data e zhvillimit: 01 Qershor 2019, ora 09.30 Vendi i organizimit: Hotel Rozafa Shkodër Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekësisë Kontakte: ilir.alimehmeti@umed.edu.al Kategoria e pjesëmarrësve:  endokrinologe, mjekë familjeje, mjekë të përgjithshëm dhe të specialiteteve të ndryshme, farmacistë dhe infermierë Kreditet : në proces akreditimi për 6 kredite

DETAIL
Page 1 of 212