Aktivitete në proces akreditimi

01 Qershor 2019 / Shkodër / Konferenca “Takimi i Pranverës së Endokrinologjisë 2019”

Titulli i aktivitetit: “Takimi i Pranverës së Endokrinologjisë 2019” Data e zhvillimit: 01 Qershor 2019, ora 09.30 Vendi i organizimit: Hotel Rozafa Shkodër Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekësisë Kontakte: ilir.alimehmeti@umed.edu.al Kategoria e pjesëmarrësve:  endokrinologe, mjekë familjeje, mjekë të përgjithshëm dhe të specialiteteve të ndryshme, farmacistë dhe infermierë Kreditet : në proces akreditimi për 6 kredite

DETAIL

24 Maj 2019 / Tiranë / Workshop “Alzheimer’s Disease: Lights and Shadows”

Titulli i aktivitetit: “Alzheimer’s Disease: Lights and Shadows“ Data e zhvillimit: 24 Maj 2019, ora 08.30 Vendi i organizimit: Hotel Doro City Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekësisë Kontakte: ilir.alimehmeti@umed.edu.al Kategoria e pjesëmarrësve:  Mjekë neurologe, psikiater, mjeke familjeje, geriater, neuropsikologe, infermier, menaxher/drejtor, farmacist, psikologe dhe punonjes social Kreditet : në proces akreditimi për 6 kredite

DETAIL

13-16 Maj 2019 / Tiranë / Aktiviteti “Qasjet gjenetike në praktikën mjekësore”

Titulli i aktivitetit: “Qasjet gjenetike në praktikën mjekësore“ Data e zhvillimit: 13, 14, 15 dhe 16 Maj 2019, ora 11.00 Vendi i organizimit: Salla “William A. Johnson”, Fakulteti i Mjekësisë Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekësisë dhe Shërbimi i Gjenetikës Kontakte: ilir.alimehmeti@umed.edu.al Kategoria e pjesëmarrësve:  Profesionistë të shëndetësisë Kreditet : Aplikuar për 9 kredite

DETAIL
Page 2 of 212