Aktivitetet

24 Mars 2018 / Tiranë / Trajnim “Ushqyerja e hershme e fëmijës, Roli i saj në shfaqjen e sëmundjeve në moshë adulte”

Titulli i aktivitetit 24 Mars 2018 / Tiranë / Trajnim “Ushqyerja e hershme e fëmijës, Roli i saj në shfaqjen e sëmundjeve në moshë adulte” Data e zhvillimit: 24 Mars 2018, ora 08.00 Vendi i organizimit: Spitali Amerikan 3 Organizatori/ofruesi: Shërbimi i Pediatrisë së Specialiteteve Kontakte: Tel: _______________ E-mail: edalevani@yahoo.it Kategoria e pjesëmarrësve:  Mjek të specialitetit të […]

DETAIL

20 Mars 2018 / Tiranë / Trajnim “Konsiderata diagnostike dhe të ndërhyrjeve terapeutike në anemitë e moshës pediatrike dhe të adoleshencës”

Titulli i aktivitetit 20 Mars 2018 / Tiranë / Trajnim “Konsiderata diagnostike dhe të ndërhyrjeve terapeutike në anemitë e moshës pediatrike dhe të adoleshencës” Data e zhvillimit: 20 Mars 2018, ora 11.00 Vendi i organizimit: Salla e Amfiteatrit të FSHMT Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Shkencave Mjekësore Teknike Kontakte: Tel: _______________ E-mail: manika.kreka@umed.edu.al  Kategoria e pjesëmarrësve:  Infermier […]

DETAIL
Page 2 of 212