Mundesi Punesimi

Mar
10

NJOFTIM PËR VEND VAKANT: PERSONEL AKADEMIK, PRANË DEPARTAMENTIT TE KIRURGJISË, LËNDA KIRURGJI SPECIALE, NE FAKULTETIN E MJEKËSISE, NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË.

Bazuar në ligjin nr. 80/2015, “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet  e arsimit të lartë në Republikën e Shqipërisë”, në Statutin e UMT-së, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, shpall konkursin për pozicionin e punës, personel akademik, Pranë Departamentit te Kirurgjisë, Lënda Kirurgji Speciale, ne Fakultetin e Mjekësise, në Universitetin e Mjekësisë.  Kandidatët për […]

By admin | Pozicione Vakante
DETAIL
Mar
10

NJOFTIM PËR VEND VAKANT: PERSONEL AKADEMIK NË DEPARTAMENTIN E KIRURGJISE “SHERBIMI I KIRURGJISE SE PERGJITHSHME, KLINIKA I” PRANË FAKULTETIT TË MJEKËSISË, UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË

Bazuar në ligjin nr. 80/2015, “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet  e arsimit të lartë në Republikën e Shqipërisë”, në Statutin e UMT-së, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, shpall konkursin për pozicionin e punës, personel akademik në Departamentin e Kirurgjise “Sherbimi i Kirurgjise se Pergjithshme, Klinika I” pranë Fakultetit të Mjekësise, Universiteti të […]

By admin | Pozicione Vakante
DETAIL
Mar
10

NJOFTIM PËR VEND VAKANT: PERSONEL AKADEMIK NË DEPARTAMENTIN E LËNDËVE PARAKLINIKE, LËNDA METODOLOGJI E KËRKIMIT SHKENCOR, NË FAKULTETIN E SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE, TIRANË

Bazuar në ligjin nr. 80/2015, “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet  e arsimit të lartë në Republikën e Shqipërisë”, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, shpall konkursin për pozicionin e punës, Personel Akademik në Departamentin e Lëndëve Paraklinike, Lënda Metodologji e Kërkimit Shkencor, në Fakultetin e Shkencave Mjekësore Teknike, Kandidatët konkurrentë për vendin vakant […]

By admin | Pozicione Vakante
DETAIL
Mar
10

NJOFTIM PËR VEND VAKANT: PERSONEL AKADEMIK NË DEPARTAMENTIN E MORFOLOGJISË, LËNDA HISTOLOGJI-EMBRIOLOGJI, NË FAKULTETIN E MJEKËSISË, TIRANË.

Bazuar në ligjin nr. 80/2015, “Për arsimin e lartë dhe kërkimin shkencor në institucionet  e arsimit të lartë në Republikën e Shqipërisë”, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, shpall konkursin për pozicionin e punës, Personel Akademik në Departamentin e Morfologjisë, lënda Histologji-Embriologji, në Fakultetin e Mjekësisë, Tiranë. Kandidatët konkurrentë për vendin vakant për Personel Akademik në Departamentin […]

By admin | Pozicione Vakante
DETAIL
Page 20 of 46« First...10...1819202122...3040...Last »