Njoftime

Nov
04

KRITERET DHE PROCEDURAT E REGJISTRIMIT NË PROGRAMET E STUDIMIT TË CIKLIT TË DYTË ME KOHË TË PLOTË, “MASTER PROFESIONAL” DHE “MASTER I SHKENCAVE” NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË PËR KANDIDATËT NGA KATEGORITË E VEÇANTA 2014-2015

Në bazë të Udhëzimit Nr. 52, datë 03.11.2014, të Ministrisë së Arsimit dhe Sportit “Për kriteret dhe procedurat e përzgjedhjes dhe të regjistrimit për kandidatët me statusin e ish- të denuarit dhe të përndjekurit politik nga sistemi komunist, të verbërit, të invalidit paraplegjik dhe tetraplegjik, të jetimit, si dhe romët dhe ballkano-egjiptianët, për programet e studimit […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Nov
03

SHTYRJE AFATI PËR PROCEDURAT E PRANIMIT NË PROGRAMET E STUDIMEVE TË CIKLIT TË DYTË TË STUDIMEVE ME KOHË TË PLOTË “MASTER I SHKENCAVE” DHE “MASTER PROFESIONAL” NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË 2014-2015

  Në vijim të procedurës së pranimit për studentët që aplikojnë në programet e studimit të ciklit të dytë Master i Shkencave/Master Profesional që ofrohen nga Fakulteti i Shëndetit Publik dhe Fakultetit i Shkencave Mjekësore Teknike në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë për vitin akademik 2014 -2015, informohen kandidatët e interesuar me Udhëzimin e ri Nr. 51, dt. 03.11.2014 të Ministrisë së Arsimit […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Nov
03

PROCEDURAT E PRANIMIT NË PROGRAMET E STUDIMIT TË CIKLIT TË DYTË ME KOHË TË PLOTË, “MASTER PROFESIONAL” DHE “MASTER I SHKENCAVE” NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË PËR SHTETASIT E HUAJ 2014-2015

  Në bazë të Udhëzimit Nr. 50, datë 31.10.2014, të Ministrisë së Arsimit dhe Sportit “Për procedurën e pranimit në programet e studimit të ciklit të dytë me kohë të plotë, “Master Profesional” dhe “Master i Shkencave/Master i Arteve të Bukura”, për shtetasit e huaj që kërkojnë të studiojnë në institucionet publike të arsimit të […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Nov
03

SHTYRJE AFATI TË PROCEDURËS SË PRANIMIT NË RAUNDIN E DYTË TË KANDIDATËVE FITUES NË PROGRAMET E STUDIMIT NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË 2014-2015

Në vijim të procedurës së pranimit në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë të studentëve që kanë aplikuar në Raundin e Dytë, informohen kandidatët e interesuar mbi Udhëzimin nr. 49, datë 31.10.2014 të Ministrisë së Arsimit dhe Sportit “Për disa ndryshime në Udhëzimin Nr. 41, datë 14.10.2014 “Për procedurat e pranimit për plotësimin e kuotave të parealizuara në raundin e dytë […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Page 108 of 118« First...102030...106107108109110...Last »