Njoftime

Jan
21

DEKLARATË PËR SHTYP

Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, përmes kësaj deklarate për shtyp, i drejtohet opinionit të gjerë publik dhe në veçanti studentëve dhe pedagogëve të këtij Universiteti, që me entuziazmin e tyre po bëjnë përpjekjet maksimale në mbështetje të kesaj iniciative të re për të konsoliduar një strukturë të aftë për t’iu përgjigjur kërkesave të kohës dhe sfidave […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Jun
06

CEREMONIA E DIPLOMIMIT TË STUDENTËVE TË FAKULTETIT TË MJEKËSISË DENTARE

Ditën e premtë, 25.10.2013, në orën 18:00, në ambjentet e Pallatit të Kulturës të qytetit të Tiranës u zhvillua ceremonia e diplomimit e brezit të parë të mjekëve stomatologë të cilët u diplomuan në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë. Në këtë ceremoni ishin të pranishëm Zv. Ministrja e Shëndetësise, Znj. Milva Ekonomi, Rektorja e Universitetit të Mjekësisë, […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Jun
05

ORIENTATION DAY NE UNIVERSITETIN E MJEKESISE, TIRANE

Informimi i studentëve është gjëja më e rendësishme për një Universitet! Për këtë arsye Universiteti i Mjekësisë, Tiranë (UMT) çel dyert studentëve të tij duke organizuar aktivitetin “ORIENTATION DAY” në ditët e Martë, e Merkurë, e Enjte dhe e Premte, datë 5 nëntor, 6 nëntor, 7 nëntor dhe 8 nëntor 2013, nga ora 10:00 – 13:00, pranë […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Jun
04

MARRËVESHJA MES UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË DHE UNIVERSITETIT TË KAMERINOS

Universiteti i Mjekësisë, Tiranë dhe Universiteti i Kamerinosë (Itali) nënshkruan ditën e shtunë, 26.10.2013, një marrëveshje bashkëpunimi që synon thellimin e marrëdhënieve midis dy institucioneve. Ceremonia e nënshkrimit u krye gjatë vizitës që Rektori i Universitetit të Kamerinos, Prof. Dr. Flavio Corradini dhe drejtues të tjerë të këtij Universiteti zhvilluan në Universitetin e Mjekësisë, Tiranë. […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Page 136 of 137« First...102030...133134135136137