Njoftime

Jun
08

“European Summer School on Nutrigenomics” në Universitetin e Kamerinos, Itali

REPUBLIKA E SHQIPËRISË UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË   Universiteti i Mjekësisë, Tiranë informon studentët, doktorantët dhe studiuesit shkencorë mbi mundësinë e pjesëmarrjes në shkollën verore universitare “European Summer School on Nutrigenomics” që organizohet nga Universiteti i Kamerinos, në Itali, në datat 1 – 5 shtator 2014. Shkolla verore është e hapur për studentët dhe studiuesit shkencorë të degëve të […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Jun
04

TAKIM I KALKSH ME PROFESORATIN E UNIVERSITETIT TË MJEKËSISË, TIRANË

  Në ambientet e Rektoratit të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë, më datë 03.06.2014, u zhvillua një takim midis autoriteteve drejtuese të Universitetit, Këshillave të Fakulteteve, Përgjegjësve të Departamenteve dhe Shërbimeve të UMT-së dhe Komisionit të Arsimit të Lartë dhe Kërkimit Shkencor (KALKSH) të kryesuar nga Dr. Arjan Gjonça. Tematika e këtij takimi ishte diskutimi mbi […]

By admin | Njoftime
DETAIL
May
20

PROF. BOYAN CHRISTOFOROV VLERESOHET ME “CERTIFIKATË MIRËNJOHJE” NGA UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

Në një ceremoni të organizuar në ambjentet e Universitetit të Mjekësisë, Tiranë, ditën e enjte, datë 15.05.2014, u zhvillua vlerësimi i Prof. Dr. Boyan Christoforov me një “certifikatë mirënjohje” për kontributin e tij të veçantë në bashkëpunim me stafin mjekësor dhe akademik në Qendrën Spitalore Universitare “Nënë Tereza”.   Rektori Ali Refatllari deklaroi se nderimi […]

By admin | Njoftime
DETAIL
May
11

“Java e Inovacionit ne Universitetin e Mjekesise, Tirane” 12-14 Maj 2014

   Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, në bashkëpunim me Ministrinë e Inovacionit dhe Administratës Publike, Ministrinë e Arsimit dhe Sportit dhe Drejtoritë Arsimore Rajonale, organizon në datat 12-14 Maj 2014 aktivitetin “Java e Inovacionit në UMT”.Në sajë të nismës së Ministrisë së Inovacionit dhe Administratës Publike “Java e Inovacionit”, Universiteti i Mjekësisë, Tiranë, njëkohësisht me universitetet e […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Page 65 of 69« First...102030...6364656667...Last »