Njoftime

Nov
27

MEDICAL WINTER SCHOOL 2

  Universiteti e Mjekësisë, Tiranë (UMT) në bashkëpunim me Këshillin Studentor të Universitetit të Mjekësisë Tiranë (KSUMT) dhe Organizata Brainstorm organizon për të dytin vit radhazi aktivitetin “MEDICAL WINTER SCHOOL 2”. Këtë vit aktiviteti do të zhvillohet në Manastir, Maqedoni, në datat 12-14 dhjetor 2014. Aktiviteti do të përfshijë 10 referime mjekësore të përgatitura nga […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Nov
14

PYETJET ZYRTARE TË PROVIMIT TË SPECIALIZIMIT

  REPUBLIKA E SHQIPËRISË UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË FAKULTETI I MJEKËSISË – FAKULTETI I MJEKËSISË DENTARE      Rektorati i Universitetit të Mjekësisë, Tiranë në bashkëpunim me Fakultetin e Mjekësisë dhe Fakultetin e Mjekësisë Dentare publikon pyetjet për përgatitjen e studentëve në Provimin e Specializimit.     Konsultoni pyetjet e provimit të Specializimit për fushat e mjekësisë duke klikuar në këtë link.   Konsultoni pyetjet e […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Nov
04

PROCEDURAT E PRANIMIT DHE REGJISTRIMIT NË PROGRAMET E STUDIMIT TË CIKLIT TË DYTË ME KOHË TË PLOTË, “MASTER PROFESIONAL” DHE “MASTER I SHKENCAVE” NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË PËR KANDIDATËT NGA TROJET SHQIPTARE 2014-2015

Në bazë të Udhëzimit Nr. 53, datë 03.11.2014, të Ministrisë së Arsimit dhe Sportit “Për procedurat e pranimit dhe regjistrimit për kandidatët nga Republika e Kosovës, si dhe kandidatët nga Maqedonia, Mali i Zi, Presheva, Bujanovci dhe Medvegja, në ciklin e dytë të studimeve me kohë të plotë, “Master Profesional” dhe Master i Shkencave/Master i arteve të […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Nov
04

KRITERET DHE PROCEDURAT E REGJISTRIMIT NË PROGRAMET E STUDIMIT TË CIKLIT TË DYTË ME KOHË TË PLOTË, “MASTER PROFESIONAL” DHE “MASTER I SHKENCAVE” NË UNIVERSITETIN E MJEKËSISË, TIRANË PËR KANDIDATËT NGA KATEGORITË E VEÇANTA 2014-2015

Në bazë të Udhëzimit Nr. 52, datë 03.11.2014, të Ministrisë së Arsimit dhe Sportit “Për kriteret dhe procedurat e përzgjedhjes dhe të regjistrimit për kandidatët me statusin e ish- të denuarit dhe të përndjekurit politik nga sistemi komunist, të verbërit, të invalidit paraplegjik dhe tetraplegjik, të jetimit, si dhe romët dhe ballkano-egjiptianët, për programet e studimit […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Page 73 of 84« First...102030...7172737475...80...Last »