Njoftime

Jul
13

Deklarate per Mediat, 13.07.2014

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË REKTORATI Tiranë, 13.07.2014 DEKLARATË PËR MEDIAT   Nisur nga daljet e njëpasnjëshme në media të dekanit të pezulluar të Fakultetit të Mjekësise, Prof. Bajram Hysa, që kanë si qëllim disinformimin e opinionit publik për shkaqet e vërteta të pezullimit të tij, sqarojmë sa më poshtë: Më datë 08.10.2013, në Rektoratin e […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Jun
21

TAKIM ME REKTORIN E UNIVERSITETIT TË KIETIT DHE PESKARËS PROF. CARMINE D’ILIO DHE PROF. PAOLO INNOCENTI

Ditën e premte, më datë 20 qershor 2014, në Rektoratin e Universitetit të Mjekësisë, Tiranë, Rektori Prof. Dr. Ali Refatllari priti në një takim Rektorin e Universitetit të Kietit dhe Peskarës “G. D’Annunzio” të Italisë, Prof. Dr. Carmine D’Ilio dhe Drejtorin e Shërbimit të Kirurgjisë Patologjike dhe Shkollës së Specializimit në Kirurgji të Përgjithshme, Prof. […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Jun
19

”Erasmus Summer Programme 2014″ në Universitetin Erasmus të Roterdamit, Hollandë

  Universiteti i Mjekësisë, Tiranë informon studentët, doktorantët dhe studiuesit shkencorë mbi mundësinë e pjesëmarrjes në shkollën verore universitare “Erasmus Summer Programme 2014” që organizohet nga Qendra NIHES (Research Training in Medicine and the Health Sciences) e Universitetit Erasmus të Roterdamit, në Hollandë, në datat 11 – 29 gusht 2014. Çdo vit, programi 3 javor i shkollës verore universitare […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Jun
19

NJOFTIM PËR BURSAT STUDENTORE

  Në sajë të kërkesës së Këshillit Studentor të Universitetit të Mjekësisë, Tiranë, për të ardhur në ndihmë të studentëve për të cilët ka qenë i pamundur dorëzimi i dokumentacionit të plotë për përfitimin e bursës studentore brenda afatit të caktuar, informohen studentët e interesuar se Rektorati ka shqyrtuar pozitivisht këtë kërkesë. Për të qenë […]

By admin | Njoftime
DETAIL
Page 76 of 81« First...102030...7475767778...Last »