Christmas Miracle in Tirana

Christmas Miracle in Tirana

International Youth Fellowship (IYF), e cila ka lidhur marrëveshje bashkëpunimi me Universitetin e Mjekësisë, Tiranë është një organizatë që merret me përmirësimin shpirtëror, intelektual dhe emocional të të rinjve dhe ka një shtrirje të gjerë në 90 vende të botës.

 

International Youth Fellowship (IYF) organizon shfaqjen muzikore “Christmas Miracle”, më 22 Nëntor 2017, ora 19:00, në Qendrën Kulturore te Katedralja Ortodokse.

Ju ftojmë të jeni pjesë e shfaqjes me tematikë sociale dhe për të marrë një biletë, e cila është falas, lutemi klikoni linkun e mëposhtëm:

https://goo.gl/forms/uj9mzJmnxtbmWCZB2

 

Për informacione kontaktoni:

067-614-7799 (Anglisht), 69-337 9839 (Shqip), iyfalbania@gmail.com