Please select your page

Departamentet

 

DEPARTAMENTET E FAKULTETIT TË SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

  • I. DEPARTAMENTI I DIAGNOSTIKËS, REHABILITIMIT SHËNDETËSOR DHE INFERMIERISTIKËS NË KIRURGJI, INFERMIERISTIKËS NË OBSTETRIK GJINEKOLOGJI

  • II. DEPARTAMENTI I LËNDËVE KLINIKE DHE INFERMIERISTIKËS SË PËRGJITHSHME, INFERMIERISË NË SËMUNDJE TË BRENDSHME, PEDIATRI

  • III. DEPARTAMENTI I LËNDËVE PARA KLINIKE 

 

 

 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×