Please select your page

Disertacion i Gazment Koduzi - FAKULTETI I SHËNDETIT PUBLIK

   

UNIVERSITETI  I  MJEKËSISË, TIRANË 

FAKULTETI  I  SHËNDETIT PUBLIK

 

TEMA:

"VLERËSIMI I TEKNOLOGJISË SHËNDETËSORE DHE REFORMA

NË KUJDESIN SHËNDETËSOR NË SHQIPËRI"

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

 

   

Udhëheqës shkencor:                                                                                                            Kandidat:

            Prof. Dr. Bajram Hysa                                                                                                           Gazment Koduzi

 

 

Konsultoni disertacionin e plotë të Z. Gazment Koduzi duke klikuar në këtë link.

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×