Please select your page

Disertacion i Enkelejda Goci - FAKULTETI I FARMACISË

 

UNIVERSITETI  I  MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI  I  FARMACISË

 

 

TEMA:

"STUDIMI I FAKTORËVE QË NDIKOJNË NË BIODISPONIBILITETIN E BARNAVE ANTIINFLAMATORË JOSTERIODALË, ME ORIGJINË SINTETIKE DHE BIMORE, TË APLIKUARA NË LËKURË"

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

                           

  Udhëheqës shkencor:                                                                                                                  Kandidat:

         Prof. Dr. Ledjan Malaj                                                                                                                 Enkelejda Goci

  

Konsultoni disertacionin e plotë të Znj. Enkelejda Goci duke klikuar në këtë link.

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×