Please select your page

Disertacion i Kreshnik Keraj - FAKULTETI I MJEKËSISË DENTARE

 

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I MJEKËSISË DENTARE

 

 

UNIVERSITETI I BOLONJËS

(Alma Mater Studiorum Università di Bologna)

Dipartimento di Scienze Odontostomatologiche

 

“PËRCAKTIMI I PRECIZIONIT TË MATERIALEVE TË
MASËS DHE ALLÇIVE QË PËRDOREN NË PROTETIKË

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

  

  Udhëheqës shkencor:                                                                                        Kandidanti:

      Prof. Dr. Roberto Scotti                                                                                      Kreshnik Keraj

                                                      Prof. Dr. Fejzi Keraj                               

 

  


Konsultoni disertacionin e plotë të Z. Kreshnik Keraj duke klikuar në këtë link.

 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×