Please select your page

Disertacion i Migena Vargu - FAKULTETI I MJEKËSISË

 

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I MJEKËSISË

 

 

 

PSORIASI DHE SËMUNDJET E ARTERIEVE KORONARE NË POPULLATËN SHQIPTARE

 

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

  

  Udhëheqës shkencor:                                                                                       Kandidanti:

     Prof. Dr. Mimoza Lezha                                                                                     Migena Vargu

  


Konsultoni disertacionin e plotë të Znj. Migena Vargu duke klikuar në këtë link.

 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×