Please select your page

Disertacion i Emona Anastasi - FAKULTETI I MJEKËSISË DENTARE

 

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I MJEKËSISË DENTARE

 

 

TEMA: “PATOLOGJITË PARADONTALE DHE NDIKIMI I TYRE
NË LINDJET PREMATURË DHE NËNPESHË

 

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

  

  Udhëheqës shkencor:                                                                                       Kandidanti:

        Prof. Asc. Rozarka Budina                                                                                Emona Anastasi

   


       Konsultoni disertacionin e plotë të Znj. Emona Anastasi duke klikuar në këtë link.

 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×