Please select your page

Disertacion i Saimir Seferi - FAKULTETI I MJEKËSISË

 

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I MJEKËSISË

 

 

TEMA: “ÇRREGULLIMET E METABOLIZMIT FOSFO-KALCIK DHE IMPAKTI I TYRE NË SISTEMIN

KARDIOVASKULAR DHE NË MBIJETESËN TEK TË SËMURËT NË TRAJTIM ME DIALIZË

 

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

  

  Udhëheqës shkencor:                                                                                       Kandidanti:

   Prof. Dr. Myftar Barbullushi                                                                             Saimir Seferi

   


       Konsultoni disertacionin e plotë të Z. Saimir Seferi duke klikuar në këtë link.

 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×