Please select your page

Disertacion i Violeta Zatriqi - FAKULTETI I MJEKËSISË

 

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I MJEKËSISË

 

 

TEMA: “EVALUIMI KOMPARATIV I METODËS "OPEN PALM" DHE METODËS SË
MBYLLUR NË TRAJTIMIN E KONTRAKTURËS SË DUPUYTREN-IT

 

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

  

  Udhëheqës shkencor:                                                                                       Kandidanti:

      Prof. Dr. Gjergji Belba                                                                                      Violeta Zatriqi

   


       Konsultoni disertacionin e plotë të Znj. Violeta Zatriqi duke klikuar në këtë link.

 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×