Please select your page

Disertacion i Ardian Dajti - FAKULTETI I MJEKËSISË

 

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I MJEKËSISË

 

 

TEMA: “KRAHASIMI I TË DHËNAVE KLINIKE, LABORATORIKE, PREOPERATORE

ME GJETJET OPERATORE DHE NDËRLIKIMET E HERSHME POSTOPERATORE

NË NDËRHYRJET KIRURGJIKALE TË GJËNDRËS TYROIDE

 

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

  

  Udhëheqës shkencor:                                                                                       Kandidanti:

   Prof. Dr. Nikollaq Kaçani                                                                                  Ardian Dajti

   


       Konsultoni disertacionin e plotë të Z. Ardian Dajti duke klikuar në këtë link.

 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×