Please select your page

Disertacion i Albana Duni - FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

 

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

 

 

TEMA: “TË DHËNA KLINIKE, LABORATORIKE, IMAZHERIKE DHE

OPERATORE NË TUMORET E TRAKTIT BILIAR

 

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

  

  Udhëheqës shkencor:                                                                                       Kandidanti:

   Prof. Dr. Jovan Basho                                                                                       Albana Duni

   


       Konsultoni disertacionin e plotë të Znj. Albana Duni duke klikuar në këtë link.

 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×