Please select your page

Disertacion i Ejona Shaska - FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

 

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

 

 

TEMA: “TRAJTIMI FARMAKOLOGJIK I DEPRESIONIT REZISTENT

NË SPITALIN PSIKIATRIK "ALI MIHALI" DHE QENDRËN KOMUNITARE

TË SHËNDETIT MENDOR VLORË

 

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

  

  Udhëheqës shkencor:                                                                                       Kandidanti:

      Prof. Asc. Gentian Vyshka                                                                                Ejona Shaska 

   


       Konsultoni disertacionin e plotë të Znj. Ejona Shaska (Zilja) duke klikuar në këtë link.

 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×