Please select your page

Disertacion i Ela Peto - FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

 

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

 

 

TEMA: “VLERËSIMI I PARAMETRAVE BIOMETRIKË TEK TË

PORSALINDURIT DHE FAKTORËT NDIKUES

 

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

  

  Udhëheqës shkencor:                                                                                       Kandidanti

 Prof. Dr. Xheladin Çeka                                                                                     Ela Peto   

   


       Konsultoni disertacionin e plotë të Znj. Ela Peto duke klikuar në këtë link.

 

 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×