Please select your page

Disertacion i Aida Rexhepi - FAKULTETI I MJEKËSISË DENTARE

 

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I MJEKËSISË DENTARE

 

 

TEMA: “IDENTIFIKIMI DHE AMOKSICILIN-REZISTENCA E STREPTOKOKEVE TË PLLAKЁS

DENTARE TE FËMIJËT ME VESE TË LINDURA TË ZEMRËS

 

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

  

  Udhëheqës shkencor:                                                                                       Kandidanti

        Prof. Asc. Rajmonda Niko                                                                                Aida Rexhepi  

     


       Konsultoni disertacionin e plotë të Znj. Aida Rexhepi duke klikuar në këtë link. PDF-icon

 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×