Please select your page

Disertacion i Antigona Begolli Gerqari - FAKULTETI I MJEKËSISË

 

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I MJEKËSISË

 

 

TEMA: “NDRYSHIMET NË LËKURË DHE SËMUNDJET AUTOIMUNE TË GJËNDRËS TIROIDE

 

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

  

  Udhëheqës shkencor:                                                                                       Kandidanti

                           Prof. Dr. Agron Ylli                                                                                            Antigona Begolli Gerqari  

          


       Konsultoni disertacionin e plotë të Znj. Antigona Begolli Gerqari duke klikuar në këtë link. PDF-icon

 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×