Please select your page

Disertacion i Rushit R. Jashari - FAKULTETI I MJEKËSISË

 

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I MJEKËSISË

 

 

TEMA: “ATAQET EPILEPTIKE DHE EPILEPSIA E SHKAKËTUAR NGA
AKSIDENTET VASKULARE CEREBRALE

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

  

  Udhëheqës shkencor:                                                                                       Kandidanti

                               Prof. Dr. Mira Rakacolli                                                                                    Rushit R. Jashari                    

           


       Konsultoni disertacionin e plotë të Z. Rushit R. Jashari duke klikuar në këtë link. PDF-icon

 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×