Please select your page

Disertacion i Nereida Xhabija - FAKULTETI I MJEKËSISË

 

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I MJEKËSISË

 

 

 

TEMA: “'KORRELIMI I SKLERO-KALÇIFIKIMEVE KARDIO-VASKULARE TË ZBULUARA NËPËRMJET

EKOKARDIOGRAFISË DHE ANGIOGRAFISË TOMOGRAFIKE TË KOMPJUTERIZUAR (CTAK)

ME ATEROSKLEROZËN TEK SHQIPTARËT

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

  

  Udhëheqës shkencor:                                                                                       Kandidanti

                                 Prof. Dr. Martina Heba                                                                                     Nereida Xhabija                       

           


       Konsultoni disertacionin e plotë të Znj. Nereida Xhabija duke klikuar në këtë link. PDF-icon

 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×