Please select your page

Disertacion i Gazmend Bojaj - FAKULTETI I SHËNDET PUBLIK

 

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I SHËNDET PUBLIK

 

 

TEMA: “'VLERËSIMI I KOMPETENCAVE DHE AFTËSIVE TË MJEKËVE TË FAMILJES NË KOSOVË

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

  

  Udhëheqës shkencor:                                                                                       Kandidanti

                            Prof. Dr. Genc Burazeri                                                                                    Gazmend Bojaj                   

           


       Konsultoni disertacionin e plotë të Z. Gazmend Bojaj duke klikuar në këtë link. PDF-icon

 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×