Please select your page

Disertacion i Neritan Këlliçi - FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

 

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

 

 

TEMA: “VLERËSIMI I CILËSISË TË SHËRBIMEVE SHËNDETËSORE PARËSORE

NGA KËNDVËSHTRIMI I POPULLATËS DHE PERSONELIT SHËNDETËSOR

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

  

  Udhëheqës shkencor:                                                                                       Kandidanti

                       Prof. Dr. Genc Burazeri                                                                   Neritan Këlliçi               

           


  Konsultoni disertacionin e plotë të Z. Neritan Këlliçi duke klikuar në këtë link. PDF-icon

 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×