Please select your page

Disertacion i Nazim Dakaj - FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

 

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

 

 

TEMA: “EPILEPSITË TEMPORALE DHE EKSTRATEMPORALE,
KLINIKA, DIAGNOSTIKIMI DHE KLASIFIKIMI I TYRE

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

  

  Udhëheqës shkencor:                                                                                       Kandidanti

                   Prof. Asc. Ali Kuqo                                                                          Nazim Dakaj             

           


  Konsultoni disertacionin e plotë të Z. Nazim Dakaj duke klikuar në këtë link. PDF-icon

 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×