Please select your page

Disertacion i Fitim B. Alidema - FAKULTETI I FARMACISË

 

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I FARMACISË

 

 

TEMA: “VLERA E NDRYSHIMEVE MIKROSKOPIKE NË QELIZAT E MUKOZËS SË GOJËS

DHE NË LIMFOCITET E GJAKUT QARKULLUES NË TË SËMURËT

ME PROCESE MALINJE NËN EFEKTIN E KIMIOTERAPISË

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

  

  Udhëheqës shkencor:                                                                                       Kandidanti

                        Prof. Dr. Gëzim Boçari                                                                   Fitim B. Alidema            

           


  Konsultoni disertacionin e plotë të Z. Fitim B. Alidema duke klikuar në këtë link. PDF-icon

 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×