Please select your page

Disertacion i Afrim Pirraçi - FAKULTETI I MJEKËSISË

 

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I MJEKËSISË 

 

 

TEMA: “RËNDËSIA E EKZAMINIMIT EKOGRAFIK NË STUDIMIN E VARIACIONEVE ANATOMIKE 

TË VESICA FELLEA DHE NDIKIMI I TYRE NË DISKINEZITË BILIARE

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

  

  Udhëheqës shkencor:                                                                                       Kandidanti

                 Prof. Dr. Drita Totozani                                                               Afrim Pirraçi           

           


  Konsultoni disertacionin e plotë të Z. Afrim Pirraçi duke klikuar në këtë link. PDF-icon

 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×