Please select your page

Disertacion i Rexhep R. Gjyliqi - FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

 

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE 

 

TEMA: “EFEKTI I PROPOFOLIT NË PARANDALIMIN E KOLLITJES DHE LARINGOSPAZMIT

GJATË ZGJIMIT TË FËMIJËVE NGA ANESTEZIONI I PËRGJITHSHËM

TEK ADENOIDOTONSILLEKTOMITË

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

  

  Udhëheqës shkencor:                                                                                       Kandidanti

                         Prof. Dr. Ilir Ohri                                                                           Rexhep R. Gjyliqi          

           


  Konsultoni disertacionin e plotë të Z. Rexhep R. Gjyliqi duke klikuar në këtë link. PDF-icon

 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×