Please select your page

Disertacion i Entela Neziri - FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

 

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE 

 

TEMA: “PNEUMOKONIOZAT; ASBESTOZAT NË EFEKTIN E AJRIT.

TË DHËNAT LABORATORIKE DHE ETIKA SOCIALE NË QYTETIN E TIRANËS

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

  

  Udhëheqës shkencor:                                                                                       Kandidanti

             Prof. Dr. Enver Roshi                                                                     Entela Neziri      

           


  Konsultoni disertacionin e plotë të Znj. Entela Neziri duke klikuar në këtë link. PDF-icon

 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×