Please select your page

Disertacion i Ibrahim Bruka - FAKULTETI I MJEKËSISË

 

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I MJEKËSISË

 

 

TEMA: “STRUMA DHE PREVENIMI I KOMPLIKACIONEVE TË HERSHME

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

  

  Udhëheqës shkencor:                                                                                       Kandidanti

               Prof. Dr. Arben Gjata                                                                    Ibrahim Bruka     

           


  Konsultoni disertacionin e plotë të Z. Ibrahim Bruka duke klikuar në këtë link. PDF-icon

 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×