Please select your page

Disertacion i Qahil Ibraimi - FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

 

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

 

 

TEMA: “FARMAKOKINETIKA DHE DINAMIKA E VEPRIMIT TË GLIKOZIDËVE KARDIAK

NË INSUFIÇIENCËN KARDIAKE

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

  

  Udhëheqës shkencor:                                                                                       Kandidanti

            Prof. Dr. Omer Xhemaili                                                                Qahil Ibraimi     

           


  Konsultoni disertacionin e plotë të Z. Qahil Ibraimi duke klikuar në këtë link. PDF-icon

 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×