Please select your page

Disertacion i Aldo Vangjeli - FAKULTETI I MJEKËSISË DENTARE

 

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I MJEKËSISË DENTARE

 

 

 

TEMA: “PATOLOGJITË PERIAPIKALE DHE TRAJTIMI TERAPEUTIK E KIRURGJIKAL

NË KËNDVËSHTRIMIN E KIRURGUT O.M.F

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

  

  Udhëheqës shkencor:                                                                                       Kandidanti

             Prof. Asc. Gafur Shtino                                                                 Aldo Vangjeli     

           


  Konsultoni disertacionin e plotë të Z. Aldo Vangjeli duke klikuar në këtë link. PDF-icon

 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×