Please select your page

Disertacion i Orjola Pampuri - FAKULTETI I SHËNDETIT PUBLIK

 

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I SHËNDETIT PUBLIK

 

 

 

TEMA: “KOMPETENCAT E PROFESIONISTËVE TË SHËNDETIT PUBLIK

NË FUSHËN E LIDERSHIPIT DHE MENAXHIMIT

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

  

  Udhëheqës shkencor:                                                                                       Kandidanti

             Prof. Dr. Bajram Hysa                                                                  Orjola Pampuri   

           


  Konsultoni disertacionin e plotë të Znj. Orjola Pampuri duke klikuar në këtë link. PDF-icon

 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×