Please select your page

Disertacion i Besa Gacaferri Lumezi - FAKULTETI I MJEKËSISË

 

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I MJEKËSISË

 

 

 

TEMA: “HIRSUTISMI, DIABETI DHE HIPERPLAZIA ADRENALE KONGJENITALE

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

  

  Udhëheqës shkencor:                                                                                       Kandidanti

                          Prof. Dr. Agron Ylli                                                                        Besa Gacaferri Lumezi  

           


  Konsultoni disertacionin e plotë të Znj. Besa Gacaferri Lumezi duke klikuar në këtë link. PDF-icon

 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×