Please select your page

Disertacion i Altin Gjata - FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

 

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I SHKENCAVE MJEKËSORE TEKNIKE

 

 

 

TEMA: “OSTEOPOROZA DHE ARTRITI REUMATOID NË RRETHIN E ELBASANIT

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

  

  Udhëheqës shkencor:                                                                                       Kandidanti

      Prof. Dr. Teuta Backa                                                                  Altin Gjata  

           


  Konsultoni disertacionin e plotë të Z. Altin Gjata duke klikuar në këtë linkPDF-icon

 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×