Please select your page

Disertacion i Klejda Hudhra Harasani - FAKULTETI I FARMACISË

 

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I FARMACISË

 

 

TEMA: "PËRSHKRIMET POTENCIALISHT TË PAPËRSHTATSHME TË BARNAVE

NË PACIENTËT E MOSHUAR TË SHTRUAR NË SPITAL"

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

 

 Udhëheqës shkencor:                                               Kandidati:

                        Prof. Dr. Besnik Jucja                                               Klejda Hudhra Harasani

                                              dhe Prof. Dr. Aurora Bueno Cavanillas            

   

 Konsultoni disertacionin e plotë të Znj. Klejda Hudhra Harasani duke klikuar në këtë link 

 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×