Please select your page

Disertacion i Ermal Likaj - FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I MJEKËSISË

 

 

TEMA: "REZULTATET E KIRURGJISË SË AORTËS ASHENDENTE DHE HARKUT TË AORTËS"

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

 

 Udhëheqës shkencor:                                               Kandidati:

  Prof. Dr. Ali Refatllari                                               Ermal Likaj

   

 Konsultoni disertacionin e plotë të Z. Ermal Likaj duke klikuar në këtë link 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×