Please select your page

Disertacion i Klodiana Spahiu - FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I MJEKËSISË

 

TEMA: "ROLI I MBIPESHËS DHE OBEZITETIT NË NDRYSHIMET STRUKTURORE

DHE FUNKSIONALE TË VENTRIKULIT TË MAJTË"

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

 Udhëheqës shkencor:                                               Kandidati:

           Prof. Dr. Luljeta Çakërri                                           Klodiana Spahiu

   

 Konsultoni disertacionin e plotë të Znj. Klodiana Spahiu duke klikuar në këtë link 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×