Please select your page

Disertacion i Florin Besimi - FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I MJEKËSISË

 

 

TEMA: "PROSTAGLANDINE GEL", OKSITOCINA DHE AMNIOTOMIA

PËR INDUKTIMIN E AKTIVITETIT TE LINDJES"

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

 

 Udhëheqës shkencor:                                               Kandidati:

     Prof. Dr. Astrit Bimbashi                                          Florin Besimi

   

 Konsultoni disertacionin e plotë të Z. Florin Besimi duke klikuar në këtë link 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×