Please select your page

Disertacion i Ergys Ramosaço - FAKULTETI I MJEKËSISË

UNIVERSITETI I MJEKËSISË, TIRANË

FAKULTETI I MJEKËSISË

 

 

TEMA: "ASPEKTE EPIDEMIOLOGJIKE E KLINIKE TË GRIPIT A(H1N1) 

TEK ADULTËT DHE SPECIFIKAT E TIJ TEK GRATË SHTATËZËNA"

 

Disertacion i paraqitur për arritjen e gradës shkencore “Doktor”

 Udhëheqës shkencor:                                               Kandidati:

           Prof. Dr. Pëllumb Pipero                                          Ergys Ramosaço

                                                                     

 Konsultoni disertacionin e plotë të Z. Ergys Ramosaço duke klikuar në këtë link 

Regjistrohu


Regjistrohu ne portalin e Universitetit te Mjekesise Tirane duke plotesuar te dhenat e meposhtme.


{instantpaypal}{/instantpaypal}

  ose   Identifikohu

 

×